Hösten är ju förstörd så varför inte ställa om siktet?

Ulf Johansson – outfluencer | 2/8 - 2021

Har varit och tittat på tävlingar i Mantorp i helgen. Fick lite nostalgikänslor, det var här jag vann SM i fälttävlan 1994. Då red vi hoppning och dressyr på gräsmattan på innerplan, men nu mer är det en fantastisk fin tävlingsarena med bra underlag och fina banor. När man står vid sidan av så slås man av hur mycket skickliga ryttare vi har, vilken bredd och vilket hästmaterial! Väldigt roliga dagar men nu är jag hemma igen. Lite trött, men en öl och en BB King vill jag nog ha på bluesbaren innan jag går hem. Man hejar på grannar, personalen säger: gå ut och sätt dig, jag kommer med ölen, äta? BB King? Fan vad mysigt att ha det nere på gatan! Jag har ju även Sophies bar, där jag ofta äter frukost, Replik, där jag sätter mig och tar ett glas vin och läser en bok. Lite vardagslyx! Men nu blir det lite ändring på det. Imorgon är semestern slut, då blir det en återgång till hård träning på slagskeppet, lite striktare kosthållning och ransonering på njutningsdrycker, men inte helt! Jag älskar ju min lilla värld här på Bysistorget!
Men imorgon börjar jobbet inför vårsäsongen, hösten är ju förstörd så varför inte ställa om siktet?
Undrar vilka nya maskiner som kommit till gymmet?
#outfluenser
#njutaavlivet
#nyamål
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här