Hundarna är livräddare

Ulf Johansson – outfluencer | 21/3 - 2021
Kan man klara sig utan hundar? Kanske en dum fråga, för jag vet mitt svar, nej.
Eller kanske inte just hundar, djur överhuvudtaget, men hundar blir så nära en. Jag har älskat katterna jag har haft i mitt liv, min största idol just nu är en av stallkatterna som jag mötte idag när hon kom från skogen med en mus i munnen, råttorna hade tydligen tagit slut i stallet! Men de är lite mer privata.
När jag bodde i Varberg fick jag en ökenråtta av en kompis vars dotter tröttnat på den, Hasse hette han, fin kille. När man kom hem på kvällarna och satte på teven så hoppade han upp på taket på sitt hus och tittade, när man stängde av så kröp han in i huset igen…lite sällskap var det ju.
Men hundarna är livräddare. De ger så mycket kärlek och när man har tunga perioder i livet så är det deras närvaro som fått en att kliva upp och bita ihop. När Nova (den mörka på nedre bilden)blev gammal så låg hon ofta och tittade på mig länge, fick alltid en klump i halsen då, förstod att hon var på väg… Hon var den vänligaste och tuffaste själ man kunde hitta! Bärta.. Lilla Bärta som tänkte på ett annat vis…som alla Jack Russells..Och nu har jag Roxie och Essie. Roxie totalt lojal, Essie är som en modern fotbollsspelare, kan byta team om förutsättningarna är rätt, men så otroligt charmig.
Nej, för mig är mina hundar så viktiga nu när barnen är vuxna.
Varje morgon är rolig att möta med dem!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här