Hundvakt

Ulf Johansson – outfluencer | 25/7 - 2022

Hemma efter en riktigt trevlig kurs i Timrå. Eller hemma och hemma, bytte av Vidar Lindgren som hundvakt åt min kusins labradoodle Maxi! Jag ska ändå ta det lugnt en vecka till, så att få låna ett hus med pool i Stockholms finare delar kan ju bara vara bingo så här i högsommaren! Dessutom så har de en vingömma under källartrappan och vad jag kunde se så räcker det precis tills att de kommer hem!
Maxi är väldigt snäll men lite fundersam på vem jag är. Vi tog en lång promenad ikväll för att bekanta oss med varandra, vilket var lyckat! 10 nerpissade brevlådor (vill förtydliga att det var bara Maxi) och en liten grön bajspåse fylld! Så nu är han nöjd med livet.
Såg Frankrike- Nederländerna igår och blev helt paff. Hade ingen aning om att Olle Ljungströms syrra var förbundskapten i Frankrike!
Börjar att jobba på K1 nästa vecka men ska dit Måndag och Tisdag och tjuvstarta. Johan Lundin kommer upp och vi ska titta igenom planeringen för hösten, Vi ska rida de nya och även känna lite på de som varit med en tid.
Då får jag också se om min högerarm håller för att göra det arbetet som jag ska göra på kavallerikasernen. Det kommer den, det är jag säker på.
Har även en bra lösning för Gotsie på gång vilket känns skönt.
Även om inte livet alltid går som man vill så brukar det ändå lösa sig i slutändan!
#outfluenser
#mannensomtalarmedhundar
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här