Hur hade livet varit i Leksand?

Ulf Johansson – outfluencer | 21/6 - 2021

Var uppe tidigt och fodrade. Stallet som Gotsie står i är en gammal vedbod som Hedman Gunnar, tjejernas morfar och jag flyttade och byggde om till utestall. Fortfarande, efter 25 år, så fungerar det utmärkt utan att något har gjorts med det.

Åkte sedan runt lite i Leksand för att titta på vad som hänt, men allt är sig likt. Blir lite nostalgisk, jag har levt många av mina bästa år här, sett hur mina döttrar vuxit upp, har många vänner kvar. Leksand är väldigt trevligt att bo i och jag funderar på hur mitt liv sett ut om jag varit kvar. Tryggare helt klart, hade haft mitt hus, levt ganska billigt och jobbat mindre. Men å andra sidan hade jag aldrig börjat rida igen och levt det lite otrygga men fantastiskt roliga livet jag lever nu. Jag saknar livet i Leksand lite, men känner att det var nog bra för mig själv den där dagen när jag packat hästtransport och bil och lämnade Leksand för Stockholm.
Jag har ett roligt och aktivt liv nu, hoppas att det fortsätter så.

#outfluenser
#nostalgi Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här