Ibland måste man få en käftsmäll för att inse hur bra man har det

Ulf Johansson – outfluencer | 20/8 - 2021

Fick rapport att Gotsie trivs och äter hö som en elefant! Kul för henne.. en annan går här och sörjer. Hade tvättstugan och stack ut och sprang, sedan var jag klar! Ingen gnäggning, ingen ridning, ingen mjuk mule mot kinden, fan… min lilla värld är borta. Åkte iväg och hade träning, skönt att vara igång igen! Men väl hemma kände jag mig rastlös och gick ner till mina vänner på Bluesbaren och lyssnade på riktigt bra blues! Sångaren var från Savannah, USA och hade de största fötterna jag sett! Tog ett kort med min fot som jämförelse och insåg att mina fötter står man ju faktiskt också stadigt på! På väg hem började jag återigen älta hur olyckan grinar mig i ansiktet, tills jag kommer fram till porten, där en människa ligger i en sovsäck. Jag knackar på axeln och frågar om allt är ok? Nej, svarar hon, jag är hungrig! Och jag vill ha ett glas vin! Jaha sa jag, kan ju fixa mat men vin kanske inte är det bästa i ditt läge? Hon tittade på mig som om jag var ett ufo och sa: om du tittar på mig, tror du att min situation skulle bli värre??
Nej för fan! Sa jag ursäktande, jag fixar det, vänta här.
Jag sprang in på Willys och köpte en Gooh rätt, värmde upp den i lägenheten och gick ner med den, bestick och en bag in box+ 2 glas.
Vi satte oss på bänken bredvid porten, hon åt, vi tog ett glas vin och pratade. Hon berättade saker hon hade råkat ut för som jag inte ville höra. När vi tagit 2 glas vin så sa jag att jag önskat att jag kunde erbjudit sovplats men att det inte gick, och hon sa: det förstår jag, men tack för vinet och tack för att du hade tid, inte många däruppifrån som har det!
Nu sitter jag i köket och tänker: Ulf Johansson, skämmes ta mig fan! Skaffa lite perspektiv! Hur fan kan jag gnälla?
Ibland måste man få en käftsmäll för att inse hur jävla bra man har det.
#outfluenser
#manhardetjävligtbra
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här