Ibland skiter det sig..

Ulf Johansson – outfluencer | 31/5 - 2021

Har haft en jättebra arbetshelg i Timrå. Fredagen var en jättelyckad instruktörsdag (iallafall tyckte jag det). Lördag och Söndag var det terrängträning med många grupper och här var det roligt, för många ekipage var återkommande från tidigare kurser och här kunde man se en utveckling hos dem som var väldigt positiv! Ryttare som var säkrare i sitt agerande på terränghinder och hästar som med stort självförtroende tog sig an hinder och knepigheter med spetsade öron, gröna hästar gick in dag 2 med kaxigare attityd och vågade mer! Det här är så roligt så att jag skulle kunna betala för att få jobba med det om jag inte vore så jävlas fattig!
I morse så var jag först till frukost. Träningarna började 08.00 och kördes nonstop till 15.00 utan paus. Jag hade begärt det för att hinna rida Gotsie inför Strömsholms CCI2*.
När träningarna var klara kastade jag mig i bilen och gasade mot Stockholm. Allt gick bra fram till Uppsala där det blev köer, fan fan fan, nu sket det sig…
Ringde Andrea som tagit hand om Gotsie och hon hade gjort allt klart för hon förstod att jag blivit försenad, alltså.. så finns det folk som gnäller på dagens ungdom… ni borde förstå att evolutionen går framåt! (Förutom på Classic Car Week) dagens ungdomar är bättre än oss lite äldre!
Jag kom hem och kände mig lite stukad. Hur man än kämpar så skiter det sig på vägen. Men då tittar jag på min krukväxt som kämpar som en Gnu för att överleva och tänker: man ska aldrig ge upp, kan den där lilla fula jävla krukväxten kämpa så hårt för att överleva så ska väl fan jag kunna bita ihop och kämpa lite också! Min fula krukväxt är min förebild! Den ska få åka med till Strömsholm! Sådärja! Lite positiva tankar!
Sa jag att jag hade migrän igår?
Men det var igår, idag var det en ny dag som sket sig.
Vad bär morgondagen för överraskningar? Jag ramlar säkert av….
#outfluenser
#positivttänkande

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här