Ingen AW för en tränare som luktar bajs

Ulf Johansson – outfluencer | 26/11 - 2021

Det finns ju saker som man missar i mitt yrke. AW är en sådan sak. Som tränare har man ju inga kollegor att hänga med efter jobbet på någon pub, man kan ju iofs gå iväg själv, men man luktar ju bajs och nu när kylan kommit så är ju klädseln inget som lockar andra till att ta kontakt med en… Man kan ju i och för sig ta av sig jackan när man kommer in men det blir ju snarare en försämring. Nej ingen jävel vill prata med en lodis som luktar bajs, kanske i Hofors men inte här.
Och vad skulle jag tillföra i konversationen? När de pratar om affärer de rott i land så berättar jag hur många galoppsprång vi hade mellan olika hinder, när de namedroppar personer inom näringslivet så berättar jag om hingstar som lämnat trevliga avkommor…. Kulturkrock.
Men vad fan, det är ju inte ett liv som lockar mig så jag fortsätter min väg genom livet med icebugs, för stora överdragskläder som luktar hästurin och en jävligt ful mössa som värmer gott.
Jag har ju mycket roligare än dem på dagarna!
#outfluenser
#ingenawimittyrke
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här