Insett att jag måste våga rida utan sporrar

Ulf Johansson – outfluencer | 3/2 - 2021
Hade lite travhoppning och lydnad igår och hoppade några språng idag med Gotsie. Har insett att jag måste våga rida utan sporrar, hon har blivit känsligare. Det är så lätt att stanna i gamla hjulspår. I hoppningen behöver jag inte sporrarna, hon blir för laddad när jag har dem på. I och med att hon varit lite tittig har jag inte vågat vara utan dem, men nu blir det så, så får man se om det funkar! Vore skönt om jag kan vara utan dem.
När Malak på slagskeppet tycker att folk är för nyttiga så frågar han: tänker du dö frisk?
Bra tanke! Vad fan, jag är så nyttig nu mer så en semla sitter ju inte fel innan kvällens jobb. Jag sparrade med ett glatt gäng i Måndags och jag har fortfarande träningsvärk och blåmärken efter det, jag måste lägga in mer boxning i träningen, känner att den tar muskler jag inte kommer åt med den vanliga träningen, lite näsblod och blåmärken får man med på köpet!
Nu är det vinter på riktigt!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här