Inställd träning

Ulf Johansson – outfluencer | 23/1 - 2021
Jag har ett par gamla klasskompisar, Patrik och Fredrik, som jag har daglig kontakt med i våran gruppchatt, jävligt rolig chatt mellan 3 lika störda personer. Regelbundet så träffas vi också i Täby Centrum på lunch eller fika, idag blev det fika.
Och jag syndade…. Jag blev utsatt för ett fruktansvärt grupptryck för att jag skulle äta en semla, och jag föll för trycket.. jag släppte min strikta diet och åt en semla.. Ni ser bildbeviset här.. nej förresten, det där är andra semlan, den åt jag frivilligt!
Fredrik (till vänster) hade mikrofonfrilla när vi gick i plugget, han var en skön kille som jag minns som väldigt snäll. Mitt i sitt lugna vänliga tillstånd kunde han komma med riktigt dräpande kommentarer, otroligt roligt!
Patrik (till höger)och jag var jävligt bra kompisar, men också en knepig kombo, han var en urstark elitidrottsman(judo) med då, en kort stubin. Jag, en klen retsticka som visste precis hur jag skulle trigga honom. Vi hade en filbatalj i matsalen, en gång begick idrottsläraren misstaget att låta oss spela i varsitt lag i innebandy. Jag punktade honom och slog på hans fingrar hela tiden, tills det brann för honom… mitt lag spelade med bar överkropp och lång tid efter den matchen så hade jag märken av hans klubba på ryggen, man kunde till och med se U:et i Unihoc! Har faktiskt kvar ett par röda strimmor från den smällen. Men som vänner lät vi udda vara jämnt när jag dragit bort tjockmattan bakom plinten när vi skulle hoppa trampett. Patrik buklandade och fick en kombinerad helkroppsvaxning och pealing av det noppriga gymnastikssalsgolvet… vilka härliga tider!!
Vi pratade om att det är lite gammalt att bara fika, så
i sommar så ska vi 3 tälta i Patriks trädgård och grilla på engångsgrill, fan vad jag längtar!
Ikväll beslöt jag och Susanne Fälldin att ställa in helgens kurs i Timrå, med det vädret så ska folk inte ut och åka med hästtransporter. Trist, men säkerheten för våra fyrfota vänner går först, de har ju inte valt att åka.
Sinnestämning: kan ju bara vara bra efter en fika med dessa….giganter!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här