Istället för att hylla deras förljugna värld, se er omkring, livet är vackert

Ulf Johansson – outfluencer | 29/12 - 2020
Jag har tänkt att jag ska lova mina döttrar att bli lite mer politiskt korrekt med vad jag skriver, eller lova och lova, jag känner att jag vill det men vill inte säga det rakt ut. Och jag behöver nog bli lite mer politiskt korrekt… eller behöver jag det? Jan Myrdal är ju död nu, någon motpol måste ju ändå finnas? Han var ju galen, men han hade ändå en ståndpunkt som han höll sig till, hur mycket skit han än fick. Jag ska ju inte jämföra mig med honom på något sätt, men nog behövs det folk som reagerar? Eller ska alla följa lågintelligenta influencers som inte drar sig för att utnyttja sina barn i sin hunger på likes och följare för att tjäna en förmögenhet ? Jag tycker att det är galet, fan, skaffa er ett eget liv och sluta att beundra dessa posörer. Istället för att hylla deras förljugna och så ytliga värld, så se er omkring, livet är vackert, det har så många möjligheter, häng inte upp era ideal på dem. Influencers kan ju helt klart sälja sina egna barn som är så små så att de inte kan veta vad som sker.. vidrigt. Skapa er riktiga drömmar,och förverkliga dem! Det är möjligt att dessa ”mediapersonligheter ” tjänar grymt mycket pengar. Men tro mig, det är inte måttet på att något är bra…
Influencerindustrin är sjuk på riktigt.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här