Jag är beredd att dö för vår frihet

Ulf Johansson – outfluencer | 5/3 - 2022

Världen håller andan och går samman för att försöka stoppa en galen man som fullständigt tappat allt omdöme. Går det? Jag hoppas det. Har också tänkt på hur jag skulle reagera om de kom hit, skulle man fly eller stanna?
Har pratat en del med flera lumparkompisar. Vi låg i ett jägarförband och vi är fortfarande i bra skick, vi skulle kunna vara till hjälp. Jag inser att jag aldrig skulle lämna landet, ett land som står upp för frihet och demokrati, som inte viker sig för hot. Nej, jag skulle bli kvar och strida, för ska en galen lögnhals diktera villkoren för Sverige så är jag beredd att dö för vår frihet.
Jag tror att vi är väldigt många.
#outfluenser
#omryssenkommer
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här