Jag är en jobbig jävel som vill fortsätta att leva

Ulf Johansson – outfluencer | 8/1 - 2022

Då var 2 träningsdagar för Sylve över. Igår när jag närmade mig Rimbo så körde alla försiktigt i halkan utom en jätte-Suv som brände om kön, fick lite sladd och kom precis om innan han fick möte. Det kunde gått precis hur illa som helst. Han svängde in på macken och jag skulle också tanka så vi hamnade bredvid varandra.
Nöjd med omkörningen? Undrade jag
Vad har du med det att göra? Svarade han.
För du riskerade mitt och andras liv med en idiotisk omkörning i halka, så ja! Jag har med det att göra.
Jag har bråttom! Sa han irriterat
Ja, jo, du tjänade ju Hundra meter….
Va fan är du Polis eller??
Nej, jag är en jobbig jävel som vill fortsätta att leva!
Nu stirrade vi på varandra en stund innan jag nickade åt hans bil och sa: skitful bil…
Han suckade och hoppade in i sin monsterbil.
Resten av helgen har varit fantastisk! Gotsie har nog aldrig känts så bra! Hon var stark och spänstig, lättriden, inga rusningar, väldigt nöjd och glad! John Österdahls behandling och lösdriften har gjort underverk!
Men mest nöjd var hon när vi kom hem och fick trava iväg med sin flock. Lyckade dagar!
#outfluenser
#grymmaträningsdagar
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här