Jag är ingen vintermänniska

Ulf Johansson – outfluencer | 10/2 - 2021
-16 när jag kom till stallet på morgonen.. fy fan. Jag bryr mig inte om att det är -30 någon annanstans, jag fryser lika mycket för det. Alla moment som tvingar en att ta av sig handskarna gör att man fryser ännu mer, och i ett stall så är det precis alla moment.. Visst är det vackert med snö och is, men jag är ingen vintermänniska. När jag ser filmer på glada människor som skottat isen på sjön och glatt åker omkring så tänker jag på att man blir både kall och trött i fötterna i de där plattfotade skridskorna, och tänk momentet när de ska av…. stelfrusna fingrar som knyter upp i panik för att rädda de djupfrysta klumparna till fötter, nejnejnej, inget för mig.
Samma sak i slalombacken, skillnaden är väl byte av skridskor till pjäxor och att man fryser ännu mer om ansiktet… jaja, våren kommer snart, och Gotsie är nöjd och glad i kylan, och framförallt, hon känns väldigt fin! Vi jobbar våra dubbla pass och jag tränar själv däremellan, det går stadigt lite framåt, då kan man faktiskt lida sig igenom kylan!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här