Jag är mardrömskunden

Ulf Johansson – outfluencer | 9/4 - 2021

Hoppträning på morgonen för Sylve Söderstrand som kändes väldigt bra, och sedan lasta och åka till Peppe Frosch för skoning.
Jag är mardrömskunden, står och hänger och pratar, har åsikter och låter inte honom jobba ifred, och det är så bra! Han kommer ju liksom ingenvart, han står krökt framåt med en hov mellan benen, medans det kommer kommentarer från sidan… Fy fan, jag skulle inte vilja byta…
Hade en sida som hette ”Terrängträningar för Ulf Johansson” men jag är ju kapad! Provade att bli medlem… och jag blev godkänd som medlem! Hade kontokaparen i Turkiet tagit över min uppgift som admin?? Har, låt oss kalla honom Ahmed, börjat arbeta aktivt med mina träningar? Innebär det att det kan dyka upp kurder med bergsponnier på mina kurser? De kanske blir jävligt irriterade när de inte får plats och säger: vad fan! Vi har ju åkt från syriska gränsen! Ahmed sa att det fanns plats! Vi har ju pröjsat honom! Så får man stå och hålla lektion gratis på bruten engelska: rid light, came frame i galopp..
Många tankar han gå genom huvudet innan jag kom på att alla medlemmar kan godkänna nya.. puh!
Den nya gruppen heter: Hopp och terrängträningar för Ulf Johansson.
Min rekonstruktion av mitt kapade konto fortsätter…
#outfluenser
#enkaparesommanager

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här