Jag är rörd och full av beundran över min häst

Ulf Johansson – outfluencer | 2/5 - 2022

Innan jag åkte till stallet så satte jag mig i morgonsolen på Sophies och tog en kaffe, tänkte på tiden som gått sedan Gotsie blev dålig i slutet av Augusti fram tills nu. Det har varit dystra besked om hennes användbarhet, beslut att ändå försöka få igång henne, plan B om det inte fungerar, upplägget om hon trots allt kommer till start igen… många tankar.
Tävlingen gick bra! Hon blev 4:a och hoppade väldigt bra, även i omhoppningen som är på filmen så var hon kvick i benen även när jag red framåt!
Men den stora glädjen är ändå att hon är här och kommer till start! Bara det är en bragd av den här fantastiska hästen som verkar klara av vilka skador som helst, och komma tillbaka, ännu bättre!
Jag är faktiskt rörd och full av beundran över min häst.
Nu ska hon få 1 år på sig att tävla tillbaka till där hon var.
Ingen stress, det får ta tid, vi tar det i hennes takt.
Hon har en stor plats i mitt hjärta.
#outfluenser
#hästmedfightingspirit
#mustangsaddlery
#sandaequestrian

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här