Jag blev en väglus

Ulf Johansson – outfluencer | 14/2 - 2021
I Fredags så skulle jag besikta bilen. Nu när man avreglerat bilbesiktningen så har det blivit dyrare, men på carspect så kan man avnjuta en automatlatte i en skinnfåtölj medans bilen blir genomgången av en mycket trevlig besiktningsman, mer en bilarnas PT än gamla tiders surgubbar som nedlåtande sa: har du åkt runt med den här??
Luftfjädringen hade tyvärr halkat snett i fästet så jag fick order om att köra försiktigt hem. Jag var på väg upp till Uppsala för att hälsa på Clara så jag rullade sakta vidare från Arlanda. När jag körde hem från Uppsala så körde jag långsamt på motorvägen och blev en sådan som jag brukar skrika på… en väglus.
Flera som körde om mig stirrade ilsket på mig och jag började nonchalera det och tittade bara rakt fram… den har man ju också sett.. satt och tänkte att det gick väldigt fort från att vara ung och fast and furious, till den gubben som kryper fram på motorvägen, djupt nedsjunken och stirrandes rakt fram.. saknas bara hatten… ja fy fan, när man väl är inne på döhalvan går det fort!
Idag åkte jag till Enköping för att hoppa öppen bana med Gotsie. Planen var att rida 2 rundor, men jag fick en så go känsla första rundan så jag packade ihop och åkte hem! Jag har en bra känsla inför årets säsong, både Gotsie och jag är i bättre skick än vad vi varit innan och än finns det tid att förbättra!
Vädret: sol idag! Man vänjer sig..

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här