Jag borde alltid vara skadad

Ulf Johansson – outfluencer | 22/9 - 2021

Började dagen med migränkänning vilket inte var den bästa dagen att få det på, jag hade ju bokat hoppning med Sylve. Men snål som man är så tog jag lite tabletter och åkte till stallet. Det var det fan värt, för det blev en väldigt bra träning!
Sylve har hjälpt mig att hitta knapparna på Baloubeat och han hoppade luftigt och med tryck. Han är lite svår att rida på hinder men idag jobbade han väldigt trevligt. Jag tycker mer och mer om den här hästen. Sylve tyckte att jag alltid borde ha migrän när jag ska hoppa! Precis som Sven Ingvarsson tyckte 1992 när jag gjorde banhoppnings provet på NM i Oslo, åkte av dagen innan, utanför straffområdet i terrängen, med en skadad handled och ett skadat nyckelben som resultat. Vi var bara 3 kvar i laget, så för att inte spräcka laget så blev jag tejpad och fick massa smärtstillande. Det var enda gången jag red felfritt på King Arthur! Sven sa att jag alltid borde vara skadad så att jag inte störde hästen som jag brukar! Härligt med positiv kritik! Han har också sagt att jag borde köpa hans lastbil för den har tvättmaskin, perfekt för mig som ramlar av så ofta!
Med sådana vänner behöver man inga ovänner!
#outfluenser
#sombästnärmanärskadad
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här