Jag fick köra hem i kalsongerna

Ulf Johansson – outfluencer | 30/8 - 2022

Hade terrängträning på Åby gård igår eftermiddag. Visste att det skulle bli regnoväder men jag har alltid regnkläder i bilen så det skulle inte skapa några problem.
Väl framme tittade jag i bakluckan och… fan… inga regnkläder…
Jaja, det var bara att köra på, sista passet var jeansen så blöta så att jag knappt kunde gå. När jag var klar så ömsade jag skinn och fick av mig trasorna, det var inget att fundera på, jag fick köra hem i kalsongerna och stolsvärme på högsta nivå!
Idag var det dags för Hamilton att debutera i högvakten! Var med och tittade när de gick iväg och allt såg bra ut. Joggade Greve Folke på Gärdet där jag travade och galopperade i ett lugnt tempo.
Han ska gå högvakten imorgon och behövde rastas innan.
När Högvaktshästarna kom tillbaka så visade det sig att Hamilton blivit spänd på Borggården och taktat hem. Men premiären är gjord, och nu får vi skola vidare så att han blir trygg i alla momenten i hans jobb!
#outfluenser
#debutant
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här