Jag fikade – sen var en man som heter Ove borta

Ulf Johansson – outfluencer | 24/10 - 2022

Det här med elbil var ju en ny värld..
Allt sköts via jättedisplayen i mitten. Jag är ju inte direkt en tekniknörd så det har ju varit en hel del konflikter mellan mig och bilen, jag kunde t.ex. Inte öppna handskfacket.
Idag skulle jag ladda den för första gången i en snabbladdare i Täby centrum, jag fattade ingenting… hade 3 andra elbilsförare som försökte få mig att förstå allt med appar och skit. Till slut orkade inte en av dem förklara mer så han tog min telefon och kreditkort och fixade allt åt mig. Visade (lite irriterad över dumhuvudet) hur man startar laddningen och hur man avslutar. Jag tackade dem för lektionen och gick in och handlade och gick då och då in i appen för att se hur mycket som laddats.
Handlade en digital p-skiva och en väldigt fin mask som ska ligga i handskfacket i händelse av tidsnöd på vägar med många fartkameror! Nu har jag bara gummimattor kvar, så är bilen fullutrustad.
När jag kom tillbaks till parkeringen och skulle avsluta laddningen så fick jag inte till det riktigt. En väntande elbilist drog ner rutan och ropade: ska du hålla på hela dagen eller??
En man som heter Ove vaknade i mig… efter en djup suck så vände jag mig mot honom och sa: Nej, jag blev precis fikasugen! Jag går in och fikar!
Låste bilen och gick förbi honom.
Han tittade på mig argt och sa: Men vad fan! Förlåt!
Det ska bli gott! Svarade jag och gick in i centrum igen. Gick runt i en kvart och gick ut i garaget igen. Då var han borta..
Fan, laddning av elbilar är ju riktigt roligt!
#outfluenser
#dramatiskladdning
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här