Jag gör en paus i mitt skrivande – nu har jag tappat lusten

Ulf Johansson – outfluencer | 2/2 - 2022

Igår lade jag ut ett ironiskt inlägg om min ”farliga väg” till stallet och vid 23 tiden så plingade det till telefonen med meddelande från en person som tydligen blivit kränkt och skrev avslutningsvis att jag inte kunde ha något konsekvenstänk överhuvudtaget! (Vilket kan ses som ett hot, om man vill det)
Jag är så jävla trött på att få sådana meddelanden sent på kvällen. Det är upp till var och en att tycka vad man vill om vad jag skriver, men stör inte mig med personliga meddelanden.
Jag gör en paus i mitt skrivande, jag kommer skriva igen men just nu har jag tappat lusten. Jag hoppas få vara ifred från sura meddelanden.
Vi hörs igen när skrivlusten kommer tillbaka!
För det gör den, förr eller senare!
#outfluenser
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här