Jag har fått en ny idol

Ulf Johansson – outfluencer | 12/6 - 2022

Vaknade tidigt och började vandra mot Ryttarstadion med nylimmade fötter och armbågar som börjar återfå en naturlig färg. Jag gillar att gå genom Stockholm innan staden vaknat. Man kan gå och fundera och tänka, utan att väja för stressade välklädda egon som går rakt över en om man inte flyttar på sig.
Karlavägen var magisk i morgonsolen.
Mitt jobb idag var insläppet till hoppningen.
Började att jobba ihop med en ung tjej som måste sluta att rida för att hennes leder i kroppen inte håller ihop, jag minns inte vad sjukdomen heter men om hon hoppar ett språng så kan höft eller axel hoppa ur led, hon har svårt att gå och kämpar för att fixa vardagen… och kliver upp och är funktionär på våra tävlingar! Jag har faktiskt fått en ny idol, fy fan vad puttigt mitt problem är, och jag blir ju frisk!
Önskar att jag fått byta plats med henne, hon har hela livet framför sig, jag har levt stor del av mitt… vad det berörde mig.
Sedan fortsatte L-O Nilsson och jag att sköta insläppet. Vi hade inte behövt vara 2 på den posten men vi hade mycket att prata om.
L-O är nybliven pensionär från hovstallet och har under många år varit officer på K1,militärattaché i Australien, så vi hade mycket att prata om!
Vi kollade hästarna på framridningen och diskuterade hur man utbildar och utvecklar.
Timmarna flög. Har fått ta del av hans erfarenhet som är väldigt värdefull för mig.
En dags ideellt arbete vid insläppet till hoppbanan gav mig väldigt mycket och jag blev en
lite bättre hästkarl. Erfarenhet måste tas vidare.
#outfluenser
#livetäroförutsägbart
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här