Jag har frisyr – fan vad snygg!

Ulf Johansson – outfluencer | 31/3 - 2021

Var och skulle hämta ut avmaskningsmedel när jag tittade in i en barbershop, klev in och beställde en klippning.
Väl i stolen visade barberaren några bilder på hur han ville klippa mig. Du kan inte bara köra standard hela tiden, du måste våga!
Ok! Tänkte jag, det växer väl ut…
Barberaren körde igång och han var jävligt noggrann så jag började slappna av och började lita på att det kanske blir bra!
När klippningen var slut skulle näsborrar, öron, näsa och kinder vaxas.. nu blev jag lite orolig, när allt var på plats så hade jag förvandlats till en avatarvariant av Pigge Piggsvin och Banarne. Jävligt seriös look…
Sedan skulle skiten bort..
Han röck bort det snabbt och kliniskt, man ville ju inte vara en mes så jag gjorde vad jag kunde för att stänga tårkanalerna…
När han var klar så hade han vax i håret fixade till en backslickfrisyr och sa att jag skulle börja spara ut skägget till nästa klippning!
Jaha.. sa jag och tänkte, aldrig i helvete att jag ska ha skägg, jävlar vad det kommer att nypa när det fastnar i hjälmens hakband!
Men jag hade en frisyr! Och mitt ansikte var slätt och rent! Fan vilken förändring! Jag speglade mig i skyltfönsterna, fan vad snygg! Var spänd på hur reaktionerna skulle bli på Slagskeppet..skulle de känna igen mig?
Jag kom in och INGEN noterade att jag var en annan man med en riktig frisyr! Men vad fan! tänkte jag, hur kan de inte notera att jag blivit 25 år yngre??
Inte ens när jag fick frågan: ska du träna? Och jag svarade: Nej, jag har frisyr…
Ett höjt ögonbryn var den enda reaktionen… jaja folk kan inte se skönhet när de ser den. Jag får väl gå in och träna, fast jag förstör frisyren..
#outfluenser
#extrememakeover Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här