Jag har ju åkt på tävling utan hästarna, men det här var första gången jag åker på träning utan elever

Ulf Johansson – outfluencer | 27/4 - 2022

Igår skulle jag ha träning ute på Ekerö och i Rusningstrafik tar det c:a 2,5 timme att ta sig dit, så jag kom iväg i tid från stallet. Trafiken var kaosartad på grund av en miljödemonstration där folk hade satt sig mitt i gatan. Men i hyfsad tid var jag ändå framme så jag kunde ta en fika med Peter och Anna Kaiser. Anna berättade att det var sjuka hästar där jag skulle ha träning så den var inställd… jag tittade i min telefon, de hade jagat mig men den var på ljudlöst… Jaja, det blev en längre fika!
Jag har ju åkt på tävling utan hästarna, men det här var första gången jag åker på träning utan elever!
Har en hästfri dag då bilen är på service och jag har träningar vid 2 tillfällen under dagen. Satte mig på ett fik vid Vasaparken med intentionen att ta en liten sallad och vatten för att hålla min striktare mathållning för att minska midjemåttet. Tyvärr var det kö och jag hamnade för lång stund precis framför prinsessbakelserna, så när jag kom fram till kassan så kunde inte min hjärna styra orden som kom ut. Till min förfäran hörde jag mig själv säga: en latte och en prinsessbakelse!
Nu är den uppäten och jag ska resa mig upp, låta magen välla ut över livremmen och hasa mig upp till Meckorock för att hämta
min bil… man utsätts ständigt för prövningar!
#outfluenser
#dietenförsenad
#mustangsaddlery
#sandaequestrian

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här