Jag har styrkan men inte uthålligheten

Ulf Johansson – outfluencer | 9/6 - 2021

Hade en migrändag igår, men idag mår jag bra … jag var ju inte Rönnerdahl direkt när jag hasade upp ur sängen, men tillräckligt ok för att köra igenom den här dagen också. Tog ut Gotsie på en skritt. I morgon så ska vi göra en vetcheck med John Österdahl. Hon är ok efter tävlingen men jag gör checkar regelbundet för att upptäcka skador i tidigt skede.
Jag såg på filmer efter tävlingen att jag blev lite trött i slutet av banan. I och för sig inget konstigt, hon är som en stridstjur i terrängen, men då måste jag kunna handskas med det hela vägen, styrkan har jag, men tydligen inte uthålligheten fullt ut. Pratade med Peter Lööf om det, och nu blir det mer löpning och boxning!
Mina träningskläder är farsans gamla badbrallor och tröjan är den jag hade när vi fotade min bok ”Ryttare är idrottare”… den måste vara nästan 20 år! Stylad från topp till tå.
Traudi ska hjälpa mig mer i dressyren framåt och efter midsommar åker jag till Gotland och trimmar hoppning intensivt för Sylve några dagar. Tävlingen är historia nu, jag tar med mig de positiva bitarna och ska försöka förbättra de delar vi var svaga i.
Jävligt roligt!
#outfluenser
#mankanalltidutvecklas Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här