Jag känner mig som ett djur i bur

Ulf Johansson – outfluencer | 29/11 - 2022

Att ligga sjuk passar inte mig.
Jag blir stressad av att allt jag skulle gjort inte blir det. Jag har helt enkelt inte tid att vara sjuk. Jag känner mig som ett djur i bur.
Men feber i flera dagar gör en ganska vek. Man gör inte många knop just nu. Läser tidningar på nätet och det gör ju inte en på bättre humör. Tittar ut genom fönstret och ser grå snömodd och +2… inte så jävla upplyftande.
Lyssnade på Börje Salmings sommarprat. Vilken fantastisk människa han var. Det känns så jävla orättvist att han skulle få avsluta sitt liv på det sättet som blev, jag har inte ens orkat läsa artiklarna om honom den sista tiden. Nej man ska fan inte klaga,
Men man kan få bli lite irriterad, det påverkar min vardag, både arbetsmässigt och ekonomiskt.
Det reder ut sig till slut, jag kommer bli frisk, att veta det är en jävla ynnest som man inte ska ta för givet. Och en sovande katt på benen är ju väldigt trevligt.
#outfluenser
#onödigfeber
#mustangsaddlery
#protequi

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här