Jag lyckades med att ha Clintanblicken!

Ulf Johansson – outfluencer | 1/6 - 2021

Sista terrängenomrepet innan Strömsholm är gjort! Anna Fors, Filippa Johansson och jag med filmning av Anders Jönsson, tog oss an Runstens bana. Hästarna gick bra, Gotsie tittade återigen på ett vitt hinder men kom igång väldigt bra. Och jag lyckades med att ha Clintanblicken! Fan vad hård och tuff jag ser ut där! Men som outfluenser måste jag vara ärlig… den andra bilden är i nästa galoppsprång och då ser jag återigen ut som en livrädd Åsa-Nisse som tappat löständerna, men vad fan! Jag jobbar på det! Ge mig ett år till så har jag Clintanblicken hela banan!
Stockholms fältrittklubb kommer att hålla ihop på campingen i helgen oxå, en jävla tur för mig, då kanske jag har en möjlighet att lyckas resa Kenneths fd lyxtält, numera mitt!
Klubbkänsla är också att man hjälper varandra.. och jag kommer att behöva hjälp med tältresning och flätning!
#outfluenser
#detbörjarattnärmasig

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här