Jag måste komma igång och träna.

Ulf Johansson – outfluencer | 15/9 - 2022

Sedan cykelolyckan så har jag inte tränat ordentligt och när jag bestämde mig för att sluta tävla så försvann motivationen lite.
Jag ska inte säga att jag är fet, men jag kan ju lugnt säga att proportionerna har ändrats lite och idag när jag såg mig själv speglad i ett skyltfönster när jag åkte longboard så såg jag ut som en framåtlutad Lilla Fridolf.. Nej fan dags att ta tag i det här, märker ju nu att mina gamla skador börjar ge sig till känna med värk och stelhet. Det är dags! Lite på hjälp på vägen kanske avfettningen som de har erbjudande på, på OK vara? På flaskan står det: ”Vår högeffektiva avfettning i gelform som hänger kvar och bearbetar ytan utan att rinna av.”
Det är ju grymt! Antar att man har den på hela kroppen, smörjer in sig när man går och lägger sig,och medans man sover så bearbetar avfettningen ytan så att man är slimmad på morgonen!
Ska börja redan ikväll, och då kan jag ju ta en latte och ett wienerbröd nu, det försvinner ju ändå inatt!
#outfluenser
#genvägartillenslimmadkropp
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här