Jag såg ut som en sadelväska

Ulf Johansson – outfluencer | 26/7 - 2021

När det inte blev någon tävling så blev det funktionärsjobb på Åby gårds fälttävlan. Jag fick den mycket avancerade uppgiften ”ringmaster”. Att vara ringmaster innebär att man ser till att ryttarna går till starten i tid och önskar dem lycka till. Det här är en viktig uppgift, jag fick t.o.m. en egen Walkie-talkie! Allt gick bra men +29, stekande sol och vindstilla tog ut sin rätt och stekte min hjärna så att framåt lunch började jag säga grattis istället för lycka till. Men med mat i magen och mycket vatten så funkade eftermiddagen också.
När jag satte mig i bilen och körde hem så upptäckte jag att jag såg ut som en sadelväska. Jag var trött av värmen och längtade till Bluesbarens kalla öl och en Joe Bonamassa (kycklinggryta). Men innan det så måste jag ut och springa, lätt att låta bli en sådan här dag, men passar väldigt bra med min plan att härda mig själv i värme. När jag sprang förbi haschdimmorna vid Tantolunden ökade jag och höll andan, vill ju inte sticka ut för att springa och komma hem påtänd!
Nu har jag äntligen satt mig på bluesbaren. Var in till kocken som fixade en Bonamassa special, fixade ett bord fast det är fullt och en iskall öl. Att vara stammis har sina fördelar!
#outfluenser
#ideeltarbeteisolen
#mustangsaddlery
#låtintesommarentaslut

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här