Jag tänker bli 80 år och få min bästa ridupplevelse!

Ulf Johansson – outfluencer | 29/5 - 2021

Det blev ett väldigt tidigt ridpass på Gotsie då jag skulle vara uppe i Timrå vid lunch för att ha instruktörsutbildning. Mötte Marianne Loodin som var euforisk och berättade att hon hade haft den bästa känslan någonsin när hon travat Prinsessan på morgonen! Hon är ju snart 80 år så det är ju skönt att veta att man har det bästa framför sig! På vägen upp bokade jag hotell i Sundsvall och passade på att titta på om det fanns några tips på sevärdheter för mig som turist. Och jag blev inte besviken, det ska bli en spännande sightseeing! Undrar om jag ska börja med att titta på sjukhuset och sedan åka och titta på Sidsjöbackens båda liftar? För de borde väl ligga bredvid varandra? Folkets Hus har jag redan tittat på, det var ju bara 50 meter dit.
Instruktörsutbildningen var rolig. Vi hade fokus på hur man på ett säkert sätt kan introducera fälttävlan för ridskoleelever, kan jag på det viset väcka ett större intresse för sporten är det ju jätteroligt.
Nu blir det lite mat och jag känner redan nu att hur lockande än tipsen på sevärdheterna är, så blir det nog sängen sedan. Jag måste vila, för jag tänker bli 80 år och få uppleva min bästa ridupplevelse!
#outfluenser
#detbästaharintekommitännu

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här