Jag tar kort på ett körsbärsträd, det är modernt!

Ulf Johansson – outfluencer | 4/5 - 2021

Instagram är översvämmat av bilder på körsbärsträd. Lyckliga människor står med dimmig blick och ler upp mot de rosa blommorna. Jag tänker inte vara sämre! Men jag orkar fan inte åka ner till Kungsträdgården, nej det får duga med ett vanligt hederligt svenskt körsbärsträd, inget japanskt rosa tjafs!
Så här blev bilden.. inte så bra, men jag sparade massa tid när jag slapp stressa ner till Kungsan.
En hundägare frågade vad jag gjorde när jag tittade upp mot trädet och tog kort.
Jag tar kort på ett körsbärsträd, det är modernt!
Han skrattade och promenerade vidare.
Skit samma, nu är det gjort, och jag sparade tid.
#outfluenser
#jagföljertrenden

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här