Jag tror att Elin trollband oss alla

Ulf Johansson – outfluencer | 16/12 - 2021

Emellan julkalendern och vardagen, så måste jag bara lägga in det här.
Var på en A-tränarträff idag på Arlanda. Satt bredvid Jens Fredricson som var väldigt tydlig med att han inte tyckte att vi tar våra unghästar i den takten de behöver ha! Mads betonade fysträning, Eric Lette berättade om sina erfarenheter, och Elisabet Lundholm var en grym coordinator. Men bäst var föredragshållaren Elin Hernlund, så grym, otroligt insatt och påläst, jag kan ju erkänna att jag brukar somna på fortbildningarna, men jag tror att Elin trollband oss alla,
Grymt jobb att få med sig oss
alla gamla A-tränare och få
oss peppade att vara med i forskningen med det vi kan tillföra!
Allt detta är arrangerat av Lena Svensson..
Vilken dag! Och vilken inspiration!
Jag är en bättre tränare nu.
#outfluenser

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här