Jävlar i helvete vad de har utvecklat och väckt upp jakten igen!

Ulf Johansson – outfluencer | 31/10 - 2021

Lördagen bjöd på bästa tänkbara höstväder! Varmt i luften, sol och underbara färger. Clara, jag och Hanna tog en lång tur i nationalstatsparken med Ghayano,Kornelis och Rianna. Det är otroligt att detta finns, 10 minuter från City! Jag var blev på så bra humör att jag till och med släppte fram lycratroll när vi hade företräde! Det händer aldrig, Gotsie är så van vid mitt beteende så att hon nu mer ökar takten själv, när ett lycratroll är på väg att smita förbi framför oss.
När vi var klara så åkte vi ut och tittade på upploppet för SFK:s Hubertusjakt! Fantastiskt! Säkert en publik på 5-600, mäktig inramning med fanfarer, ett stort jaktfält och dramatiskt upplopp, måste säga det, jävlar i helvete vad de har utvecklat och väckt upp jakten igen!
Efter det så red Clara familjehästen och Gotsie såg ut att trivas!
Har släppt av Clara på Centralen precis och tänker att jag är så lyckligt lottad som har 2 döttrar som inte har något emot att slå ihjäl en dag med sin gamle far.
Jag är lyckligt lottad.
#outfluenser
#enhärligdag
#sfkjaktsektion
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här