John är dedikerad, och kan motivera en sågbock att hoppa 1.50-klasser!

Ulf Johansson – outfluencer | 9/1 - 2021
Jag har sorg.
Jag har tappat bort min ”the great Norrland” mössa… Nu är det slut på att heja på trevliga norrlänningar som gillar att jag har min Norrlandsmössa. Och såå skön den var! Bästa kvalitet, måste bara ha en ny. Jag tror att jag glömde den hos John Hickey när jag var och hälsade på, och då är det fan i mig kört. Han är irländare och kommer läsa Norrland som Nordirland. Han kommer helt klart elda upp den..
John är en god vän, alltid peppande på tävlingar och engagerar sig alltid om man behöver råd. En jävligt bra människa helt enkelt! Men det jag beundrar honom mest för är hans nyfikenhet att alltid utvecklas, han slukar böcker och filmer för att få nya infallsvinklar, han är dedikerad, och kan motivera en sågbock att hoppa 150 klasser! Jag
vet att han drömmer om ett stort mästerskap, och får han rätt häst så kommer han dit, det är jag helt säker på.
Och jag vill också dit, även fast jag vet att tiden rinner ut och att jag inte har råd… Blev ändå inspirerad och ägnade kvällen åt att läsa Celebrity jumping exercises, och nu läste jag de legendariska tränarnas tankar, tittade inte bara på övningarna. Fick en liten aha upplevelse här vid köksbordet!
Det finns egentligen inget man inte kan bita ihop för! Min Pappas ordspråk är så bra, han borde varit Dalai Lama.. nej, han hade haft svårt att spela fotboll i den klädseln… Han passar bättre i Ytterhogdals matchställ!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här