Julkalendern dag 2.

Ulf Johansson – outfluencer | 2/12 - 2020

Våra vänner gick uppför krukmakargatan i gryningen, jävligt slitna. Stig suckade och sa: fan vet om jag orkar ett år till! Lemmy tittade bekymrat på sin vän med rätt suddiga ögon och sa lite peppande: Stickan! För fan! Jag brukar koncentrera mig på att kliva på en ny betongplatta i varje steg, då brukar min hjärna komma igång!
Stig tittade framåt, suckade och konstaterade: jag har för korta ben… även Vicke Skoglund kollade in sina spiror( ursäkta söderslangen) och sa: samma här… mina fimpar är inte i nivå! De 3 vännerna stod och funderade en stund när Hammarbyhunden plötsligt kom flåsande,stannade till, pissade på ett bildäck och kom emot dem. Fan vad äcklig han är, muttrade Stig. Hänger ni med ner till Zinken? Bandyn har morgonträning! Frågade Hammarbyhunden glatt
Alla tittade på honom, och Vicke undrade: hur gick det igår?
Ähh, svarade hunden, hon var en jävla snobb! Medlem i kennelklubben, sa att hon hänger bara med renrasiga hannar, och jag är ju blandras, fan, hon bet mig när jag nosade henne i röven!
Stig tappade hakan, till och med Lemmy tappade hakan..
Men det är ju inte ok! Sa Lemmy. Stig nickade och höll med, jag sa ju att det är en äcklig jävel muttrade han, Vicke försökte släta över allt och sa: kom igen nu! Han är en hund! Och en riktig bajare!
Ja det har vi ju förstått, var han har nosen! sa Lemmy och tände på en nyrullad trumpet fylld med tomteskum, hmm inte illa! sa han när han höll ut rökdonet och tittade på det med en mästares ögon. Vi tar en kaffe och kollar bandy! Sa Hammarbyhunden och viftade på svansen.
Det var alla med på, betongplattorna betydde ingenting längre och kaffet var gott! De tittade på träningen, och var rätt överens, det blir inget SM-guld i år heller. Men vad fan, julen närmar sig! De måste ta tag i sitt jobb! Ett sändebud från Rovaniemi är på väg mot söder, och han är ilsken som ett bi…
#outfluenser
#julkalender

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här