Julkalendern dag 5.

Ulf Johansson – outfluencer | 18/12 - 2021

Våra kämpande vänner är tillbaka i Tanto. Bekvämt tillbakalutade i parkbänken som Kenta brukade sitta på. De tog en klunk julmust och Lemmy sa fundersamt: fan Stickan, hur ända inihelvete ska vi fixa det här? Jag är ju lite sabbad av för mycket för fort, du har ju fullständigt tappat det, den sista tiden! Renjäveln fixar ju ihop spannet, den jävla sportfånen.. men orkar vi?
Stig tog in vad Lemmy sagt, det var faktiskt första gången som han fick känslan att Lemmy var intelligent, Stig suckade och sa: Fan Lemmy, vi har varandra, vi är goda vänner, vi har puls… jag tycker att vi kör! Tvivla inte, det finns fortfarande människor som tror på oss! Vi kan inte ge upp!
Lemmy tittade på Stig länge med en allvarlig blick, funderade en stund och sa: Stig, fan vad fint sagt!
Lemmy rotade i sina fickor och fick till slut upp en John Silver utan filter, tittade glatt på Stig, nu jävlar Stickan! sa Lemmy högtidligt, nu är det vi mot världen! Nu delar vi på en Jompa utan dämp!
Stig tackade vänligt men bestämt nej till Lemmys generösa erbjudande, han var inte helt säker på att det bara var tobak i den cigaretten, men han var glad att Lemmy ville följa med på den sista turen innan de lägger av.
Stickan, sa Lemmy fundersamt, vad ska du göra efter jul? Jag menar, ska vi köra något ihop?
Som vad då? Undrade Stig.
En veganrestaurang! Sa Lemmy entusiastiskt, vi kan nog få feminissorna att jobba där! Och till veganerna kan vi ju servera mitt värdelösa gräs från Tanto som sallad?
Eeh… sa Stig, vet inte om jag tror på det, men fan Lemmy!
Henri är ju sommelier!
Lemmy tittade undrande på Stig och sa: nej det tror jag inte, isåfall är han väldigt blek? För att vara från Somalia?
Men vad fan Lemmy! Sommelier! En sorts vinexpert!
Vi kan kanske göra något med honom?
De 2 vännerna var entusiastiska och diskuterade sitt framtida projekt efter jul, och fan om de 2 inte ser lite fräschare ut! De kanske fixar detta ändå!
#outfluenser
#julkalender
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här