Julkalendern dag 5.

Ulf Johansson – outfluencer | 5/12 - 2020
I utkanten av tomteland hade en brokig samling tomtar samlats. Det var en grupp som vuxit och blivit ett hot mot tomtelands existens, konspirationsteoretikerna.
Det var allt från de extrema tomtarna från iQnollgruppen som alla bar på tröjor med ett stort Q på, till vanliga tomtar som var dumma i huvudet. Deras ledare som samlade dem och hade ambitioner att ta över tomteland heter Donald Åberg,(tycker ni han är lik Alfons? Det stämmer, de blir så där lika efter flera generationers inavel) som höll tal på en 5-årings nivå, vilket passade hans fans som tyckte att han pratar som vanligt folk. Han menar på att folket har blivit lurade, julskinkan är inte gris utan räv, ifall någon ifrågasätter så säger han: det finns egentligen ingen som vet lika mycket om det som jag! Och ser de till att han får makten så ska det firas julafton en gång i månaden, jultomtarna är onödiga! Jultomtarna är Fake!
Tomtemassan framför honom skanderade! Vi vill ha Donald! Döda jultomtarna!
Längst bak stod vår gamle vän, den franske tomten Henri och tittade oroat. (Han jobbade extra åt den franska säkerhetstjänsten Le securite’ de tömt och var utsänd till mötet!)
Jäg mäste hä täg på Stig! Tänkte han.
la tête d’un imbécile dangereux …*viskade han lågt.
*översättn: ett farligt dumhuvud…

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här