Kan inte se en vardag utan min fina Gotsie

Ulf Johansson – outfluencer | 10/8 - 2020
Den här dagen blev ganska känslosam för mig.
När jag kom till stallet så stod Gotsie på 3 ben, var hängig och ville inte äta. När jag tog ut henne ur boxen kunde hon knappt gå och vänster frambens övre del var väldigt svullen. Veterinär kom snabbt och hon fick smärtstillande och antiinflammatoriskt. Misstankar om en fraktur gör att vi ska åka och röntga henne imorgon.
Jag var inte riktigt beredd på det här och jag blev lite skakad. Den här hästen betyder väldigt mycket för mig och vi har gått igenom mycket tillsammans. Vi har ju så mycket kvar att uträtta på tävlingsbanorna, vi har ju knappt börjat! Vi får se vad röntgen säger men oavsett får vi nog se fram emot en lång konvalescens bägge 2. Hon är en kämpe, jag tror på henne.
Kan just nu inte se en vardag utan min fina Gotsie.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här