Kan inte stå emot hans bedjande blick

Ulf Johansson – outfluencer | 29/10 - 2022

Har haft en hektisk vecka med jobb på K1,hoppträningar och en lång rad kontakter med Teslas kundsupport för att få allt att fungera. Pratade med en engelsk kvinna som var otroligt osympatisk och som nog tyckte att jag var en idiot som pratade dålig engelska. När jag frågade om hon var så där bitter bara för att de gick ur EU och har det sämre än oss? Då klickade hon bort mig..
Men det får man väl ändå se som en bedrift att få en kundsupport att lägga på luren? Men nu fungerar allt! Den bästa funktionen är att jag kan få bilen att tuta från mobilen!
Linn kom på besök till kavallerikasern och kelade med hästarna, och det finns många otroligt trevliga individer där. Själv fastnar jag alltid hos Honnör, kan inte stå emot hans bedjande blick och hur han lägger huvudet på sned.. Han behöver det och jag behöver det!
Har rest hela dagen för kurs i Åre men fick besked att unghästarna skött sig utmärkt på seriehoppningen och beridarsoldaterna uppmärksammades för sin fina ridning, sådant värmer! Och extra roligt att Hamilton (hoppbilden) som inte vågade gå över en bom i våras hoppar med förtroende och riktigt bra.
Att stressa med en elbil är som att förhandla med en tonåring: ok! Vi kan köra så och så fort, men då vill jag ha el på 4 laddstationer istället för 2! Men man vänjer sig nog.
Har kopplat på Teslan för nattamat så att han är mätt imorgon bitti! Så nu tar jag ett glas Ripasso på vinbaren vid Åregården.
Det blir en tidig morgon så sängen väntar, jag är faktiskt trött.
#outfluenser
#hållånganuppe
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här