Kan jag ge dem några peppande ord på vägen?

Ulf Johansson – outfluencer | 3/11 - 2022

Fick ett meddelande från Tove Fagerlund med en förfrågan om mental träning för ett gäng innebandykillar och kände att jag var tvungen att vara ärlig med vad jag ansåg om mina möjligheter att hjälpa dem. Men jag ska göra ett försök! Jag har ändå gått igenom en hel del som idrottsman, haft rejäla vågdalar men även toppar, vem vet? Jag kanske kan ge dem några peppande ord på vägen om hur man kommer tillbaka!
På tal om att komma tillbaka så var jag och kollade min högerarm på St Göran och den är ju inte hundra direkt. Det blir en utredning om man ändå ska operera iallafall… vi får se, blir det så blir det!
Nu ska jag smyga iväg från sjukhuset i min ljudlösa bil. Höstmörkret är här och med det inträder den konstanta tröttheten som varar till våren.
Kanske ska låta bli det där föredraget med tanke på hur min sinnesstämning är, mitt svar kanske slår in!
#outfluenser
#hösttrött
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här