Kattungar – onödigt söta

Ulf Johansson – outfluencer | 7/11 - 2021

Drog från stan i gryningen, precis som Clintan gör i cowboyfilmer, men jag drar snabbare!
Gryningsljuset lovade fint väder så jag hade en trevlig tripp med först ”ring så spelar vi”och sedan ”Melodikrysset”! Stannade i Tönnebro och köpte frukost.
6 1/2 timme senare så anlände jag till Östersund och körde igång träningen direkt. Just nu har jag paus och fick tillfälle att gosa med lite kattungar, men vad fan.. svårt att stå emot, kanske skulle ha en? Eller alla? Återuppliva Scatcat och hans gäng? En räcker, kan döpa den till Cat Stevens! Nej jag ska inte ha någon katt, bor i stan… Dessutom så kommer jag sova med mina kattkompisar i Öd ikväll, så jag kommer att bli avskräckt.
Men kattungar är ju onödigt söta, det hade räckt med hälften.
Nu är det 3 lektioner kvar för den här kvällen, skönt att det är isolerat ridhus!
#outfluenser
#klappakattungaripausen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här