Klamrade mig fast som en koala på en gren, jag är för gammal för att ramla av

Ulf Johansson – outfluencer | 13/3 - 2021
Hoppning i 2 dagar där Gotsie fortsätter att hoppa bra. Ni kan ju se i den här stilstudien hur harmoniskt det ser ut. Ryttaren är otroligt följsam och som på ett övertygande sätt visar hästen att han verkligen vill över! Kan ha varit mitt bästa språng i livet! Visst fan.. det blev ju inget språng.. jag klamrade mig fast som en koala på en gren, jag är för gammal för att ramla av, här ska inte skjutas några lårbenshalsar! Dessutom kunde jag passa på att kontrollera att tränset satt ok, det gjorde jag med hakan…
ibland blir det fel,inte så mycket att fundera över, jag red om och hon hoppade lugnt över, däremot fick vi en annan fundering. Det stormade utanför, och hon reagerade mycket på ljud och var spänd, lite därav stoppet.

Sylve

tyckte att jag skulle testa att rida henne med fodrad luva och se om hon spände av mer. Åkte hem och prövade, effekten var större än jag räknat med. Hon blev lugn och var väldigt koncentrerad på mig, samma idag. Spännande, det här kan göra skillnad! Och självklart så förstärks ju de sinnena ju högre i kondition hon kommer i.

Inget ont som inte har något gott med sig!
Mars får gärna vara över snart.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här