Kurs i Östersund

Ulf Johansson – outfluencer | 7/2 - 2021
Har haft kurs hela dagen i Östersund. Det har sett väldigt bra ut så det ska bli roligt att fortsätta imorgon!
När man är klar och kommer till hotellet så kommer tröttheten, vet inte om det är för att man varit koncentrerad under många timmar eller för kylan, eller en kombo? Jaja, trött är man iallafall, så det var inte så otippat att man hamnade i sängen och började titta på tv. Och ikväll är det ju melodifestivalen… inte min grej.. och Arvingarna gick till final! Inte så otippat kanske, buskis går ju hem i stugorna! Och vad fan, de är 4 glada farbröder som dansar och sjunger! Så jag omvärderade min första fördömande tanke när jag såg dem. Fan! De vågar göra sin grej och har kul! All heder åt dem, fast inte min musik direkt. Nej det här duger inte, en timme i gymmet innan jag somnar!
Byter kanal och hittar Karate kid på 3:an och stannar kvar i sängen, det måste ju ända räknas som träning? Att titta på Karate kid? Jag bestämmer att det är så.
Men ögonlocken är tunga så det blir nog inte ett helt träningspass..

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här