Kvalitetstid med hästen ger resultat

Ulf Johansson – outfluencer | 12/6 - 2021

Tog den här bilden idag och den är väldigt mycket Gotsie. Vaken, på hugget och positiv! Jag njöt av skritturen och efter den så blev det massage innan hon fick mat i sin nydiskade krubba. Prövade igår att låta bli att diska den men det accepterardes inte… maten låg kvar.
Jag satt och tänkte nu på kvällen på vad som är viktigt för mig med att ha häst. Är tävlandet det viktigaste? Tävlandet är en stark drivkraft, man vill prestera och nå så långt man kan. Men det jag gjort i år har gjort att jag har omvärderat den biten.
Jag har lagt mycket energi på att göra jobbet själv och umgås mycket med henne, ridning, skötsel m.m.
Det har gett resultat både i att vi kommit nära varandra och att vi presterar bättre på tävling. Att mötas i stallet av hennes glada blick och ett litet hummande ger lika mycket som ett bra resultat på tävling. Så vad vill jag komma fram till? Jo att det ena utesluter inte det andra, utan tvärtom, kvalitetstid med hästen och metodiskt, långsiktigt arbete ger ofta resultat, jag tror att själva umgänget ofta glöms bort,det är synd, för hästar är väldigt tacksamma djur när man ger dem tid, och de ger väldigt mycket tillbaka, som till exempel de här glada öronen på bilden!
#outfluenser
#kavlitetstidmedhäst

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här