Lämna mig inte ensam här!

Ulf Johansson – outfluencer | 12/11 - 2021

På morgonen så lämnade jag Roxie hos veterinären för att operera bort en knöl på halsen.
Hon var rädd och tryckte sig mot mig och tittade på mig som om hon sa: lämna mig inte ensam här! Usch, jag mådde dåligt när jag åkte därifrån.
Sedan strulade dagen hela vägen. Min planering sprack totalt men jag hann iallafall få till allt halvdant tills jag hämtade Roxie, körde hundarna ut till Väsby och familjen Cullman där de ska få vara några dagar och slippa ligga i bilen , och sedan till Åkersberga på jobb, kvällen har gått bra men nu är jag riktigt trött. Gick ner för att äta lite på Replik och hamnade bredvid en trevlig fyllhund med namnet Sigge som nu sitter i mitt knä. Trevlig avslutning på en lång dag!
Imorgon blir det träning för Sylve med 3 hästar, veckans höjdpunkt och comeback gör Gotsie!
#outfluenser
#näralltskitersig
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här