Lång skritt i snöovädret

Ulf Johansson – outfluencer | 29/1 - 2021
Var ute på en lång skritt med Gotsie i snöovädret, det bet lite men det var e sön tur på en glad häst! Glad var hon även igår när vi hoppade, men disciplinerad. Hon rörde inte en bom, det känns väldigt bra nu!
Något som inte känns bra är när Upplands Väsby kommuns ansvarige går tvärt emot FHM:s rekommendationer att par där ena parten får hemvård så skall bägge vaccineras i hemmet. Men den ansvarige på kommunen vägrar att låta det ske för att mina föräldrar inte tillhör samma vårdcentral. Därför så kräver hon att Pappa som är 91 år och bara har ledsyn ska lämna isoleringen som de haft sedan pandemin började och ta sig tvärs genom Väsby till vårdcentralen och ta sin spruta där, han kommer att bli utsatt för livsfarliga risker, men det går inte att diskutera med de ansvariga, de har bestämt att så ska det vara, trots risker, merkostnad och protester från vårdbolaget som hjälper mina föräldrar..
Lyd mitt råd, bli inte gammal i Väsby, dumheten och inkompetensen från ansvariga kommer att göra era sista år i livet kämpiga, för de skiter i erat välbefinnande.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här