Långkalsongerna åker inte av i första taget

Ulf Johansson – outfluencer | 10/5 - 2021

Fälttävlanskursen på Åby gård är över. Det har varit en lyckad helg med grupper från morgon till kväll! Jag har gått lika långt som om jag skulle ha spelat golf på en 82-hålsbana. Igår solsken men idag strilande regn och +5. Men jag såg inga sura miner utan alla jobbade på och mycket skratt både under pass och på lunchen.
Ulla fixade en fikapåse åt mig. Själva påsen var från Hemköp i Kolbäck, köpt vid familjen Johansson-Larssons senaste storhandel antar jag. Om man är köttproducerande lantbrukare så behövs inte större påse, man har ju allt hemma redan! Kanske behöver kompletteras med grillkrydda och folköl, då är den här påsen fullt tillräcklig.
En lång men riktigt rolig helg! Jobbar en dag till innan jag kan lägga fokus på helgens tävling.
Jag har haft långkalsongerna på, de åker inte av i första taget, lite solsken lurar inte mig.
#outfluenser
#arbetekanocksåvararoligt

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här