Lite gratis miljöträning för färskingen

Ulf Johansson – outfluencer | 28/9 - 2022

I de flesta ridhus så har man ju en ljudanläggning för att ha musik på när man rider. Det behövs inte på K1, vi har en egen musikkår. Så fort man går in i ridhuset så kommer de springande över kaserngården med trummor och trumpeter, ställer upp i rad och spelar utav helvete!
Hade varit rätt kul, men anledningen var att det är riksdagens öppnande idag och generalrepet fick göras i ridhuset på grund av regn.
Men det tackar man ju för, lite gratis miljöträning för färskingen, 5-årige I3! Och han skötte sig med den äran, väldigt vaken och fundersam först, för att efterhand slappna av och jobbade på koncentrerat med den höga marschmusiken i bakgrunden. Ibland blev det lite extraskjuts i bakbenen när ljudet av cymbaler kom bakom honom, men förhöjd bakbensaktivitet tackar man ju inte nej till!
Ännu coolare var en polishäst som longerades samtidigt, han brydde sig inte det minsta! Tror att han hade varit lika lugn om ett JAS-plan hade startat i ridhuset,Han travade på som en drogad hunddagishund! Häftiga djur.
Den ena dagen är inte den andra lik, att jobba med hästar på det här sättet är väldigt roligt.
#outfluenser
#nyaäventyr
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här