Lunch med personen som skrivit argt

Ulf Johansson – outfluencer | 3/2 - 2022

Igår kväll så skickade jag ett meddelande till den personen som skrivit argt till mig och undrade om vi inte skulle reda ut det här? Fick ett positivt svar och vi bestämde lunch idag.
Tänkte att det är ju lätt att en konflikt blir större om man inte pratar. Och jag mötte en person som var djupt ångerfull över vad hen skrivit och var glad att jag tog kontakt. När vi rett ut allt, jag berättade hur jag hade känt och hen berättade hur hen ångrat sitt meddelande och överreagerat så hade vi en riktigt trevlig lunch!
Man ska reda ut saker, ingen mår bra av att vara i konflikt.
Åkte sedan till stallet i strålande solsken! Gotsie har blivit vaccinerad så hon fick vila, men Rianna red jag och satt kvar. Hästarna har flyttats till en större lösdrift. Nu får man ha med sig en kikare, klättra upp i ett utkikstorn, lokalisera flocken efter några minuters spanande för att sedan hoppa in i bilen med släp och köra 15-20 minuter för att lasta.
Inte riktigt så stort… men det hade varit häftigt!
#outfluenser
#problemlösning
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här