Man borde ha en spelarkad på sjukhus

Ulf Johansson – outfluencer | 28/8 - 2021

Sitter på Danderyds sjukhus och väntar. Jag är här som chaufför och får vänta i entrén. Här är det inte livat kan jag lova. Ett fik och Pressbyrån har öppet, långa korridorer och ett akvarium. Även om jag gillar akvarium så var jag klar med det på några minuter. Tog en fika till och började prata med en man vid bordet bredvid. Han hade slagit igen bildörren när hans fru hade handen emellan, den hade svullnat upp och sett förjävlig ut.
Får se om det blir skilsmässa nu sa han med en suck. Jag sa att han kan nog vara lugn, om handen svullnat upp får hon inte av sig vigselringen och då har han ju lite tidsfrist att bli förlåten på!
Vi var rörande överens om att det är för tråkigt på sjukhus för anhöriga, man borde kunna ha en spelarkad! Med bowling, golfsimulator, flipper, och varför inte en elektrisk tjur! Där kunde man ju på ett enkelt sätt skaffa nya kunder till sjukhuset, på plats dessutom! Kanske inte så moraliskt korrekt, men det var
väl längesedan topparna i region Stockholm brydde sig om moral?
Vår brillianta idé slutade vi diskutera när hans fru dök upp och han sa hej och gick iväg med henne. Av hennes min att döma så har han en väääldigt lång uppförsbacke…
Det verkar ta lite tid här så nu har jag köpt månadens bok på Pressbyrån och ett par läsglasögon, är den bra får det gärna ta lite tid!
#outfluenser
#ettnedslagisjukvården
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här