Man hör bara knarrandet från Gotsies hovar

Ulf Johansson – outfluencer | 3/2 - 2021
Var ute och red tidigt igår i kylan. Det var -14 när jag red ut men säkert kallare på flera ställen som jag passerade. När det blir lite kallare så förändras naturen, det blir tyst, luften liksom skimrar, jävligt vackert, man hör bara knarrandet från Gotsies hovar och ser rökpuffar från hennes andning. När jag tittade på landskapet vi red igenom så tänkte jag: Fan vad vackert! För att uppleva liknande naturscenerier måste man nog titta på filmen Bambi! Då förstår ni hur vackert det var! Då menar jag inte scenerna när Bambis mamma blir skjuten, för då snöade det väl? Precis som det gör idag… klass 1 varning och inställda lektioner, det ska tydligen bli värre under eftermiddagen och då är det dumt att ge sig ut med transport.. Nej, jag får träna på vårhoppet istället! Sist jag gjorde vårhoppet så bröt jag lillfingret, ska försöka undvika det i år!
Vädret är som år 2020, otrevligt och jobbigt.
Sinnestämning: sparrade igår och ska sparra imorgon. Adrenalinkick!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här